Mielőtt felkeresnél , kérlek olvassad el ezt a pár sort ! 🙂 Köszönöm

Hogy lehetek Piece of Happiness kiskutya tulajdonos:

  • Bemutatkozó levelet kérünk Tőled , amiben ki térsz=>  Milyen nemű kutyust szeretnél ? Mik a terveid, céljaid vele? Miért ezt a fajtát szeretnéd?  Van-e kutyás tapasztalatod? Honnan kerestél fel minket?  Melyik szukánktól szeretnél kölyköt? Van-e gyerek, más állat a családba stb.. stb..  Minnél részletesebb a bemutatkozód annál jobban megkönnyíted a dolgunkat , hogy a számodra legalkalmasabb kölyök kerülhessen
  • Kiválasztás =>6 hetes kortól  van lehetőség kiválasztani a kiskutyát,  ebben a korban már látjuk jellemileg és küllemileg körülbelül mi várható. Ajánlani fogunk az alomból a céljaidnak legmegfelelőbb kölyköt/kölyköket . Miért van ez nálunk? Egyszerű, mert 15* évre választasz és együtt élsz ,majd egy kutyával. Ha az igényeit nem tudod kielégíteni az sem Neked sem a kölyöknek nem jó! Egy példa: lehet tetszik képen a mintája és elég fotogén a kiskutya ezért cuki, angyali fotókat lehet készíteni róla DE! Mellette az alom legaktívabb, legdominánsabb kutyája ebben az esetben nem fogom oda adni első kutyás hobbi gazdinak, mert nem fogja tudni a kutya igényeit kielégíteni és kézben tartani, pillanatok alatt ő lenne a falka főnöke és rá nőne a család fejére… Mondanom se kell ez nem jó senkinek. A célunk , hogy a KÖLYKÖK a számukra legmegfelelőbb családhoz kerüljenek és boldog élete legyen családtagként.
  • A kölykök 8 hetesen megkapják második oltásukat, majd pár napra rá költözhetnek új családjukhoz folyamatos kapcsolat tartással, szerződéssel, számlával, törzskönyvvel,oltási könyvvel, féreg hajtva , chippel, garanciával. Hobbi célra csak is kizárólag ivartalanítási kötelezettséggel ! 
  • Megszeretném előzni a kérdést , hogy törzskönyv nélkül lehetne-e olcsóbb?! Mi MINDEN esetben törzskönyvezzük a kölyköket ! (Ráadásul a törzskönyv 7500 Ft , szerintem ezzel az összeggel amúgy se vagy előrébb… )
  •  Tőlünk származó kölyköt harmadik fél számára nem adható el és nem ajándékozható el, ha valamilyen oknál fogva nem tudod tovább vállalni a kutyust vissza kell jutatnod hozzánk.
  • Kennel látogatásra van lehetőség előjegyzés után. 
  • Ár?!  Az ár függ milyen célra szeretnéd , melyik párosításból valamint , hogy mennyi kölyök születik az adott alomba. 
  • Ha nem engedheted meg magadnak egy törzskönyves kölyök árát , kérlek ne szaporítót támogassál , hanem fogadj örökbe a brit pásztor sos-től vagy a bc fajtamentéstől! Nagyon sok örökbe fogadható kutya vár gazdira!

Bődörné Princz Patrícia

Bronzkoszorús mestertenyésztő

Ezüstkoszorús mestertenyésztő

Bemutatkozó leveledet a ~   [email protected] ~   email címre kérjük! 

Aktuális almok: Q , R,S

Current litters: Q, R , S

Our dogs at worldwide: