Mielőtt felkeresnél minket, kérlek olvassad el ezt a pár sort ! 🙂 Köszönöm!

Hogy lehetek Piece of Happiness kiskutya tulajdonos:

  • Bemutatkozó levelet kérünk Tőled , amiben ki térsz=>  Milyen nemű kutyust szeretnél ? Mik a terveid, céljaid vele? Miért ezt a fajtát szeretnéd?  Van-e kutyás tapasztalatod? Honnan kerestél fel minket?  Melyik szukánktól szeretnél kölyköt? Van-e gyerek, más állat a családba stb.. stb..  Minnél részletesebb a bemutatkozód annál jobban megkönnyíted a dolgunkat , hogy a számodra legalkalmasabb kölyök kerülhessen!
  • Bemutatkozó levél után pontosítunk mikorra tervezzük almaink és egy számodra szimpatikus párosításra felvesszük az előjegyzést, bekerülsz a facebook csoportunkba és nem lesz más dolgod, mint az aktuális híreinket figyeld .
  • Az alom megszületését jelezni fogjuk csoportunkba ,  ha biztosan akarsz kölyköt  foglalót kérünk . /Ha nem kapunk foglalót nem tartunk fenn kiskutyák számából egyet sem Neked./ Folyamatosan rakunk fel képeket , videókat és információkat a kölykökről.
  • Kiválasztás =>6 hetes korban  van lehetőség kiválasztani a kiskutyát,  ebben a korban már látjuk jellemileg és küllemileg körülbelül mi várható. /Felhívnám a figyelmet , hogy minta és pár kép alapján nem engedünk választani!/ Mi ajánlani fogunk az alomból a céljaidnak legmegfelelőbb kölyköt/kölyköket és abból SZEMÉLYESEN választhatsz. Miért van ez nálunk? Egyszerű, mert 15 évre választasz és együtt élsz ,majd egy kutyával. Ha az igényeit nem tudod kielégíteni az sem Neked sem a kölyöknek nem jó! Egy példa: lehet tetszik képen a mintája és elég fotogén a kiskutya ezért cuki, angyali fotókat lehet készíteni róla DE! Mellette az alom legaktívabb legdominánsabb kutyája ebben az esetben nem fogom oda adni első kutyás hobbi gazdinak, mert nem fogja tudni a kutya igényeit kielégíteni és kézben tartani, pillanatok alatt ő lenne a falka főnöke és rá nőne a család fejére… Mondanom se kell ez nem jó senkinek. A célunk , hogy a KÖLYKÖK a számukra legmegfelelőbb családhoz kerüljenek és boldog élete legyen családtagként. A gazdiktól elvárjuk , hogy kutya oviba/ iskolába hordják a kiskutyákat és boldog életet biztosítsanak a kiskutyának.
  • A kölykök 8 hetesen megkapják második oltásukat, majd pár napra rá költözhetnek új családjukhoz folyamatos kapcsolat tartással, szerződéssel, törzskönyvvel,oltási könyvvel, féreg hajtva , chippel, garanciával. Hobbi célra csak is kizárólag ivartalanítási kötelezettséggel ! 
  • Megszeretném előzni a kérdést , hogy törzskönyv nélkül lehetne-e olcsóbb?! Mi MINDEN esetben törzskönyvezzük a kölyköket ! (Ráadásul a törzskönyv 7000 Ft azaz hét ezer forint, szerintem ezzel az összeggel amúgy se vagy előrébb… )
  •  Tőlünk származó kölyköt harmadik fél számára nem adható el és nem ajándékozható el.
  • Tenyésztésre csak olyan tenyésztőnek adunk el kiskutyát, akinek a tenyésztői nézetei megegyeznek a miénkkel . 
  • Kennel alapításhoz nem adunk kölyköt.
  • Kennel látogatásra van lehetőség előjegyzés után. 

Bődörné Princz Patrícia

Bemutatkozó leveledet a ~   [email protected] ~   email címre várjuk! 

Hungary, Nagykanizsa

Kutyáink szettjei Zencord-tól van, ha egyedi  pórázokat, nyakörveket szeretnétek, bátran ajánlom Kamillát !  🙂

Our dogs at worldwide: